Route Trixxo Arena

Met de auto

Parkeren bij de Trixxo Arena

De Trixxo Arena bevindt zich, samen met het Trixxo Theater, Plopsa Indoor, Versuz, Restaurant Bontà, Jumpsquare en The Park, in Park H. Park H beschikt over meerdere ruime parkeerterreinen, die samen plaats bieden aan meer dan 2.500 auto's.

Betalen

Parkeren kost 8 euro. Neem bij het binnenrijden een ticket aan de slagbomen. Betalen kan voor, na of tijdens het evenement, op twee manieren:

 • Aan de betaalautomaten in de inkomhal

 • Via de Xparc app van Amano (te downloaden via de App store of Play Store). Zo vermijd je lange wachtrijen aan de betaalautomaten. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie.

Parkeren voor mensen met een beperking

Er is een voorbehouden parkeerruimte aan de ingang van de Trixxo Arena voor rolstoelgebruikers en houders van een Europese parkeerkaart voor personen met een handicap. Krijg je graag assistentie bij je verplaatsing van en naar het parkeerterrein? Aarzel niet om een medewerker aan te spreken. Hou je Europese parkeerkaart voor personen met een handicap, identiteitskaart en toegangsticket klaar om aan de parkeerwachters voor te leggen.

Parkeren voor tijdelijk minder mobiele mensen

Ben je tijdelijk minder mobiel door een ongeval of een ingreep, maar heb je geen Europese parkeerkaart voor personen met een beperking? Hou er dan rekening mee dat je dit zal moeten toelichten aan de parkeerwachters. Doe dit bij voorkeur met een doktersattest of een ander medisch attest.
Je kan ook op voorhand contact opnemen met de Trixxo Arena via +32 (0)3 400 60 60. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 9 uur tot 17 uur.

Kiss & Ride

Wil je iemand afzetten aan de Trixxo Arena? Dat kan op meerdere manieren:

 • Aan het begin van de Trichterheideweg ter hoogte van parkeerterrein C

 • Aan de Gouverneur Verwilgensingel ter hoogte van parkeerterrein A

 • Rijd het parkeerterrein op en neem een parkingticket. Verlaat je het parkeerterrein binnen het uur, dan hoef je je parkingticket niet te betalen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Met het openbaar vervoer

Bus, metro & trein
Bushalte P&R Grenslandhallen
 • Lijn 4 (van Kiewit naar Alken en omgekeerd)

 • Lijn 12 (van Hasselt naar Genk en omgekeerd)

Bushalte Provinciehuis
 • Lijn 20a (van Hasselt naar Lanaken en omgekeerd)

 • Lijn 20b (van Hasselt naar Lanaken en omgekeerd)

 • Lijn 44 (van Hasselt naar Maasmechelen en omgekeerd)

 • Lijn 45 (van Hasselt naar Maaseik/Maastricht en omgekeerd)

Routeplanner De Lijn

Gebruik de routeplanner van De Lijn om de beste route naar de Trixxo Arena uit te stippelen.

Met de fiets

De Trixxo Arena beschikt over een fietsenstalling met plaats voor 48 fietsen.

Met een deelfiets

Heb je zelf geen fiets? Gebruik dan een deelfiets om naar de Trixxo Arena te gaan. Er zijn verschillende opties:

Mobit

Op de site van de Trixxo Arena zijn fietsen van Mobit aanwezig. Deze fietsen kan je hier uitlenen en elders parkeren of omgekeerd. In de app (te downloaden in de App Store of Play Store) kan je zien waar de dichtstbijzijnde Mobit-fiets zich bevindt.

Blue-bike

Aan het treinstation van Hasselt kan je terecht om een Blue-bike te ontlenen. Je dient de fiets binnen de 24 uur terug te brengen naar dezelfde plaats als waar je hem hebt opgehaald. Download de app in de App Store of Play Store.

Hoppy

Hoppy biedt elektrische fietsen aan die je op je bestemming brengen zonder een druppeltje zweet. Download de app in de App Store of Play Store.